Horeca Vakbeurs Hardenberg: Tweede Editie Klaar voor Regionale Beleving

18 jan , 15:02 Nieuws
image 13 66c475c3b5f6d

Horeca Vakbeurs Hardenberg: Tweede Editie

Op maandag 27, dinsdag 28 en woensdag 29 januari vindt de tweede editie van de Horeca Vakbeurs plaats in Evenementenhal Hardenberg. Dit jaar belooft de landelijke beurs een regionaal tintje te hebben met de aanwezigheid van talrijke regionale deelnemers, scholen, chef-koks en biertapwedstrijden.

Exposanten en Deelnemers

De beurs groeit in populariteit, met ruim 140 exposanten ten opzichte van 115 vorig jaar. Onder hen bevinden zich bekende regionale bedrijven zoals Koninklijke Grolsch, Heisterkamp Drankenhandel, en Othmar Bierbrouwerij.

Topchefs en Kookwedstrijden

Een van de hoogtepunten van de Horeca Vakbeurs is Chef's Place, waar topchefs zullen schitteren met kookwedstrijden en demonstraties. Regionale talenten zoals Nick van Swaal en Jelle Jansen zullen aanwezig zijn.

Samenwerking met Scholen

Het belang van onderwijs wordt benadrukt door samenwerkingen met scholen zoals Alfa-College en Landstede. Studenten worden betrokken bij wedstrijden en activiteiten om de sector te versterken.

Biertapwedstrijd Overijssel

Op dinsdag 28 januari vindt de Regionale Biertapwedstrijd Overijssel plaats, waar tappers strijden om de titel van Beste Biertapper van Overijssel. Een spannende wedstrijd met uitdagende opdrachten!

Openingstijden

De Horeca Vakbeurs is toegankelijk op maandag en dinsdag van 11.00 tot 18.00 uur en op woensdag van 11.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie en gratis ticketregistratie, bezoek www.horeca-vakbeurs.nl/tickets met code OT21.